Programok

2023. Március 18.

Geekshow

Programfüzet

Színházterem

GeekPlay Terem

Cosplayverseny

Jelentkezek


Tombola


Bennszülött Bálna

Sziasztok! Bálnaként 2015-ben kezdtem el videókat feltölteni a YouTube-ra, fő inspirációként az AVGN és FreddyD munkásságából táplálkozva. A kitörést a Pokémonos tartalmaim jelentették. Várlak szeretettel titeket a nézőtéren.


ALTERON

Jokán Máté exkluzív “utolsó” előadása csak a GeekCon-on lesz megtekinthető! Dc Comics tematikájú előadás a GeekShow keretein belül, színháztermünkben lesz látható!


 

Marvel kerekasztal előadás

Flórea Gergő, Csurka Dávid és Börcz Ádám Marvel kerekasztal előadása a GeekShow keretein belül, a színházteremben lesz látható!


A Lego gyűjtés lépésről lépésre!

Cseke Attila és csapata Lego tematikájú előadása.


Mareszmore

Előadás címe: Hogwarts Legacy és a varázsvilág kapcsolata. 
 
Bemutatkozás és az előadásról:
Sziasztok, Maresz vagyok, Potter vlogger, de Mareszmore-ként is ismerhettek. YouTube csatornámon mindennel foglalkozom, ami a varázsvilággal kapcsolatos legyen szó Harry Potteres helyszínekről, dobozokról, társasjátékokról vagy gameplayről. Az előadásom is erről fog szólni, vagyis Harry Potter világáról.


Fekete Dani

Előadás címe: Egy Akatsukis élete


Ulfhednar

Viking harcművészeti bemutató


Kvíz

Három különböző témában, kvízenként 10 kérdéssel készülünk! Összesen 30db nyeremény vár majd rátok! A tematikus kvízek a színháztermünkben nagyobb programok között lesznek megrendezve.


SpétersFilms

Előadásunkban szeretnénk betekintést nyújtani nektek a Star Wars fanfilmek kulisszái mögé, megosztva közel 7 éves tapasztalatunkat, és a forgatásokon szerzett számtalan élményünket. Illetve levetitjük 3db rövidfilmünket a GeekCon közösségének, amelyeknek címei:
Star Wars Felemelkedés, Mando Wick, The Book of Boba Fett.
 

Geekplay termünkben számtalan retro és modern konzolokkal találkozhattok. A kissebb előadásokat is ide szervezzük.

Játéktörténelmi mini előadások a 8 és 16 bites korszakról

Bemutatja: Emőd Dániel!
Első előadás tematikája:
A 8 bites éra fontosabb elemei! Második előadás tematikája: 16 bites gépek/játékok a terítéken!
 

Az elektronika varázslatos világa!

Bemutatja: Gerzsenyi Róbert!
Sziasztok! Számtalan világító, vagy más effektet használó karakterrel találkozhatunk a Cosplay világában. Miből lehet ezeket elkészíteni? Előadásomban eljutunk a készen kapható egyszerű fényforrásoktól a saját építésű elektromos effektekig.

Figyelem Gamerek!

Ahogyan már említettük, a GeekCon-on megnyitja kapuit a GeekPlay termünk is, ahol megannyi konzollal találkozhattok!

Összesen 10 asztalon, 17db konzol vár majd titeket! •Nintendo Switch •PS4 •Xbox 360 •PS3 •Wii •Xbox Classic •Gamecube •PS2 •PS1 •Dreamcast •N64 •NES •PC!

Játsz retro és modern konzolokon!

Probálj ki számos videójátékot!

Vegyél részt bajnokságainkon, nyerd meg te ajándékaink egyikét!


Amazing Metal Art Gallery kiállítás


Mario Kart bajnokság

Mario Kart bajnokság kerül megrendezésre, Nintendo Switch konzolon a negyedik Geekcon-on!
Jelentkezni itt a poszt alatt kommentben, vagy üzenetben tudtok. Jelentkezéshez írd meg nekünk neved és már kész is vagy!
Legyél te a legjobb!
Vidd haza nyereményeink egyikét!

Living Dream Project

Előadás tematikája: Útkeresés és finomhangolás a cosplayben!
Avagy miképp tudsz apró trükkökkel is látványos javulást elérni?

 

Para 51 Games

Előadás tematikája: Sziasztok Parázsó Csaba vagyok, a PaRa 51 Games alapitója! Precentációmban bemutatom nektek, hogyan lettem játékfejlesztő és mi az amit megálmodtam. Az előadásban szó lesz arról hogy HardCore Gamerből hogyan lettem játékfejlesztő és miként lett az alkotás a szenvedélyem. Beszélek a sikerekről illetve a rögös útról is ami ide vezetett és a végén bemutatom a projektet amit készítünk!


 

WoodCraft

Ismertető: Sziasztok, első előadásunk a metaverzumok fejlődéséről és a Minecraftban rejlő lehetőségekről fog szólni. Második színpadi programunkra is várunk minden kedves érdeklődőt, amelyen minecraft-os kvízt tartunk, szintén értékes ajándékokkal.


Ultimate Mortal Kombat 3 bajnokság

Jelentkezni a facebook poszt alat lehet:
Link

WoodCraft

Készülünk nektek interaktív kalamajka küldetéssel, minecraft kvízzel, szerencsekerékkel, valamint sok-sok értékes ajándékkal.


 

The Mysterious Machine

Játékfejlesztő csapat


Bagszipoke:

Szeretettel várlak titeket Nintendo Swithces asztalkámhoz, ahol kipróbálhatjátok a konzolt és népszerű játékait, vagy szívesen válaszolok Nintendóval/Pokémonnal kapcsolatos kérdéseitekre.

Kiállítók:

SW Art Group

Fantasztikus Star Wars kiállításal várnak majd titeket,Tatooine tematikában!


Magyar Lego Star Wars Klub

Egy igazán lenyűgöző Lego kiállítás!


Árusok:

Vintage játékok a 80-90s évekből

Tematikák amik megtalálhatóak lesznek Norbert asztalánál: G.i.joe, Transformers, Dc, Marvel, Tmnt, He-man, Mask, Star Wars! Leginkább retro vonalon készül nektek, de lesz pár modern kiadás is!


Licenszjátékok

Bemutatkozás: Sziasztok, cégünk importőre és forgalmazója Magyaroszágon olyan márkáknak, mint a Star Wars Microgalaxy Squadron járművek, a Jazwares Halo, Fornite és Pokémon figurák illetve a Squishmallows plüssöknek!


Carbonlight Design

Carbonlight Designal fő profilom fába égetni mindent ami a fejemben jár, legyen a téma pszichológia, játék karakterek, filmes vagy sorozatos tematika.


Várdai Gábor és Tuka Márk

Bemutatkozás: Sziasztok! Mindketten szenvedélyes gyűjtők vagyunk, főleg a STAR WARS vonalon mozgunk, bár mindkettőnknek van más és más rajongása is! Többek közt STAR WARS, TMNT, MARVEL, DC, Minion, DISNEY, Stranger Things, és különféle filmes figurák, plüssök, interaktív cuccok, pólók és könyvek lesznek nálunk a rendezvényen.


My Comic Center

Amerikai képregények és kiegészítők.


Szeliroli Poké és Dallos Gábor

Nálam az ország legnagyobb Pokémon gyűjteményéből válogathattok. Többek között új és használt Pokémon műanyag figurák illetve plüssök változó méretben, kártyák és matricák több kiadásból, meg egyéb érdekességek találhatók meg a világ minden tájáról!


 

Galambos Zsolt

Tematika: Zsolt által készített egyedi Retro G.i.joe gyűjthető kártyák, Retro G.i.joe játékok, modern Star wars játékok és kisebb mennyiségben retro Transformers cuccok.


 

Piczur!

Tematika: 3D nyomtatott termékek


 

Saberforce

A SaberForce egy hazai kezdeményezés, ahol egyedi, élethű és párbajkész fénykardok közül válogathat minden erőhasználó.


King Cobra Cards

Itthon is sokan gyűjtenek sok félét, ezúttal egy különleges hobby mutatkozik meg az asztalunknál, ami nem más pedig: a KÁRTYAGYŰJTÉS. Teret kapnak a kedvelt sportok lapjai, dobozai (foci, NBA, NFL, baseball, UFC) de láthattok Pokémonos, Star Warsos és egyéb franchise kártyái is. A termékek egyenesen a nagybetűs Amerikából érkeztek el hozzátok! Szeretnénk közelebb hozni ezt a hobby-t azoknak, akik érdeklődnek iránta. Hozunk ritka aláírt, mezdarabos, sorszámozott kártyákat is! Ezeken felül kártyás kiegészítőket is tudtok nálunk vásárolni. Illetve megtalálhatóak lesznek még Funko Pop figurák és képregények is az asztalunknál!


Colin Konzol

Modern és Retro konzolok, videójátékok, gamer termékek


 

FANTAZGARD

Mindent ami anime, fantasy sci-fi és videójáték. Demon Slayer, Star Wars, DC, Marvel, stb.


 

Blankfill

Egyedi 3D nyomtatott termékek. Dc Comics, Stranger Things, Lord of The Rings,Pokémon és egyéb témákban.


 

Sentinel Joe

Minden ami Star Wars


Erős Sándor és Som Endre

Vintage G.I. Joe témában leszünk megtalálhatóak, ezen belül is járművek ,figurák, kiegészítők témakörben. Ezen kívül Endrénél legók és Marvel képregények is lesznek.


 

Fekete Dániel

Saját gyártású képregények és kártyák.


 

Ökrös András

András Funko Pop figurákkal vár majd titeket, illetve gamer figurák és Hot wheels játékok is megtalálhatóak lesznek az asztalánál!


 

Boldi Krisztián

Nagy mennyiségben Dragon Ball figurák, kártyák, törülközők, mappák, jegyzettömbök, poharak, bögrék. Szeretettel várok Mindenkit az asztalomnál!


 

Mészáros Ferenc

TRANSFORMERS, POWER RANGERS és egyéb játékok is a 80-90s évekből!


Molnár Ali

Lego minden mennyiségben!
Star Wars, Marvel, DC, Harry Potter, Classic Space és egyéb figurák/vegyes kiegészítők/alkatrészek

 

Cable Comics Hungary

Funko figura, G.i.joe, Mcfarnale, Hasbro, Diamond Select, képregény, Marvel,Dc comics és még sok más!


 

Koscsó Attila

Star Wars termékek


 

Imperium 3D

3D nyomtatott termékek


 

Iványi Attila

Retro Lego, Transformers, Bionicle és Dragon Ball termékek.


 

Nagymama Padlása

Könyv, képregény, társasjáték és manga minden mennyiségben!

Árusok:

Hati Bernadett

A termékeim javarészt anime témában készülnek, de vannak sorozatos, videójátékos, filmes és saját mintáim is, szóval igen sokszínű a termékfelhozatalom. A termékeim többsége a két kezem munkája a rajzokon kívül is. Itthon csinálom például a vászontáskákra nyomást, a bögrékre nyomtatást, a matricák készítését. Ezek a termékek leginkább füzetek, jegyzettömbök, kitűzők többféle méretben, matricák, plakátok, vászontáskák, bögrék, amiken ezek a minták megtalálhatóak.

Art of Réku

Bemutatkozás: Sziasztok! Szűcs Réka vagyok, de sokan csak Art of Réku-ként ismerik a munkásságomat. 2019 óta tevékenykedek grafikus vállalkozóként és innentől kezdve járok rendezvényekre is a termékeimmel.  A termékeim nagy része egyedi illusztrációkkal ellátott dolgokból áll, de megtalálható néhány fanart is a pultjaimon. Pl Stranger Things, LOL, Star Wars. Várok mindenkit szeretettel a pultomnál!


Senga

Bemutatkozó: Sziasztok! Vadnai Ágnes vagyok azaz Senga. Szakmai végzettségem díszítőszobrász, de minden érdekel ami a művészetről és alkotásról szól. Rengeteg dolgot kipróbáltam az évek alatt. Többek között festészet, restaurálás, tetoválás, filmdíszletezés...stb. Mindig is vonzott a misztikus világ, főleg a sötét oldal, de bármi, ami elrepít a fantázia világba. Ezért kezdtem el egyedi fejdíszeket, kiegészítőket készíteni a témában, hogy ezekkel is még jobban át tudjuk adni magunkat a fantázia világának.


Black Canvas Art Studio

Bemutatkozó: Sziasztok cukiságok! Syxtin vagyok, egy anime és kávéimádó művész bagoly. Black Canvas Art Studio egy olyan hely ahol varázslatos illusztrációk készülnek és ezeket te is beszerezheted különböző termékekként. Ilyen termékek a póló, táskák, bögre, printek, matricák. Ha szereted az animét és a fantasy, romantikus, harcos, kalandos történeteket mindenképp kukkants be! Mivel ez lesz az első alkalom, hogy részt veszek az eseményen igy nagyon izgulok de annál inkább várom, hogy találkozzunk és jót csevegjünk. Szeretettel várlak titeket pultomnál!


Pink Pixie Art & Craft

Bemutatkozó: Sziasztok
Tami vagyok a Pink Pixie Art & Craft megálmodója. Elég változatos témákban alkotok így szinte mindent fel lehet lelni nálam legyen az gamer, anime vagy épp rajzfilm tartalom. Emellett hatalmas rajongója vagyok a DnD-nek így pár ezzel kapcsolatos termékeket is találhattok nálam. Ajándéktárgyaktól kezdve az ékszereken át igyekszem változatos termékeket készíteni nektek így remélem mindenki talál magának valót nálam. Mindenki nagy kedvencével, a végtelen zsákbamacska tengerrel is várlak titeket sok sok szeretettel és cukorkával.

Nana Knight’s Crafts

Pultomon változatos témákban és stílusokban vonulnak fel olyan témákban készített ékszerek, dísztárgyak, pólók, táskák és plüssök, amelyek a geek, könyvmoly és animerajongó közösségekben is megállják a helyüket. 


Alexis Dragon Art

Polymer clayből készült sárkányok bögrén, dobozkán, kanálon vagy figurák.


 

Lola’s Art

Saját fantáziám szülötte állat karakterek, misztikus, keleti kultúrából inspirálódva. Főleg ruházati termékeken saját kézzel elhelyezve, de mellette sok más kiegészítőn is megjelennek, mint táskák, ékszerek, kulcstartók, kitűzők.

Yetushen

Saját tervezésű, kézzel készült choker masnik, láncok, egyéb divatkiegészítők és saját rajzokból készült termékek.

KinderParty szervíz


Amerikai Hot-Dog

A tavalyi rendezvényen megtalálható Hot-Dog kínálatot, idén tovább fokozza az Amerika Hot-dog csapata, hiszen mostmár Hamburger is lesz náluk kapható!


NaCha Bubbletea


Yuki’s Snack Box

Japán és egyéb Ázsiai édességek, üdítők.

Harry Potter Világa

 

Idén egy új kisebb tematikus teremmel bővülünk, ahol a Living Dream Project csapata elvarázsol titeket a Harry Potter filmek világába!

 

Bemutatkozás: A Living Dream Project egy 2013 óta működő, cosplayezéssel és cosplay fotózással foglalkozó csapat. Céljuk, hogy minél több módon támogathassák a magyar cosplay közösséget, legyen szó fotózásról, workshopokról, előadásokról, tanácsadásról, közösségépítésről és különböző technikák használatáról. Rendezvényeken való megjelenéseiket tematikus fotósfallal és kiállítással teszik színesebbé, hozzáillő cosplayekkel, hogy igazán varázslatos élményt hozzanak el a látogatóknak. A Geekconra eddigi talán legsikeresebb témájukkal érkeznek: a Harry Potter varázsvilágát hozzák el, a fotózás mellett pedig workshopokat is tartanak a pózolásról, illetve elektronika cosplayekbe építéséről is, sőt, a szerencsés kiválasztott egy "cosplay makeovert" is kap, azaz javítanak a sminken, parókán, emellett pedig ahogy mindenkinek, neki is segítenek a leginkább megfelelő póz kiválasztásában, hogy igazán szuper képek készülhessenek!

A Fcaebook posszt hozzászólásban jelentkezhettek itt:  Link

 

Írjátok be a "jelentkezem" szót, és a karakter nevét és forrását, akit cosplayezni szeretnétek! A rendezvény előtt egy héttel sorsolják ki a szerencsés nyertest.

Idén egy kisebb tematikus termet hoztunk nektek létre, ahol a társasjátékoké a főszerep.


Kezdőzóna

A helyszínen lesz lehetőség játékok kiprobálására és megvásárlására is!🇭🇺
Bemutatkozás: Kiadónk 2021-ben kezdte meg működését, amikor is elkészítettük a Gallia MMXX szerepjátékot. A játék első kiadása 1995-ben jelent meg, és 2020-ban úgy éreztük, hogy ideje modernizálni, színesíteni és elkészíteni az új kiadást! Ekkor tájt határoztuk el, hogy szerepjáték fordítással is szeretnénk foglalkozni. Nagyon fontos számunkra, hogy kevésbé ismert, úgy nevezett indie (független) szerepjátékok eljussanak a magyar piacra és a magyar játékosokhoz, mert rengeteg olyan kincs rejlik ezek között, amiket szeretnénk megmutatni a magyar szerepjátékos közösségnek. Kiadott játékainkat az egyszerűség, kezdőbarátság és egyediség jellemzi. Ha ellátogatsz a rendezvényre, még ki is próbálhatod őket egy rövidke próbajáték keretein belül! Természetes a helyszínen megvásárolható minden eddig kiadott szerepjátékunk és a hozzá tartozó kiegészítők, méghozzá kedvezménnyel.
Kiadónkat a Kezdőzóna csapata fogja képviselni a rendezvényen, akik pedig minden érdeklődőt nagyon szívesen bevezetnek a szerepjáték rejtelmeibe, rövidke és érdekes feladványokkal és feladatokkal. Továbbá remek szerepjátékos kiegészítőkkel és kiadványokkal is találkozhattok a közös asztalainknál.

 

Cinkelt Kocka

Bemutatkozás: Társasjáték boltunk, a Cinkelt kocka Budapest legkisebb méretű, de kínálatában mégis a legnagyobbakkal vetekedő boltja. Bőséggel találtok nálunk a magyar és idegen nyelvű, klasszikus és modern társasjátékok mellett logikai és fejlesztő játékokat, és sok más érdekességet, mint például a Yu-Gi-Oh! kártyajátékot. Mi magunk is játékosok vagyunk, amit lehet kipróbálunk, így örömmel, nagy lelkesedéssel és kellő tapasztalattal tudunk segíteni, hogy eligazodjatok a sok-sok játék között, és a számotokra legmegfelelőbbet sikerüljön kiválasztani. Sőt, ha szeretnétek, nagyon sok játékunkat ki is tudjátok kölcsönözni, és megpróbálni a vásárlás előtt. Sok szeretettel várunk titeket boltunkban: Zuglóban, a Nagy Lajos király útja 152-ben, a Bosnyák tér közvetlen szomszédságában!

Rendezvénytérkép

1. Artist Alley

Pénztár - Ruhatár

2. GeekShow

5. Színházterem - GeekShow

3. GeekPlay

8. Nagyelőadó - GeekPlay terem és minielőadások

4 GeekMarket

Tornaterem - GeekMarket

 

5. Cosplay öltöző

Cosplay öltöző

6. Harry Potter Világa

Idén egy új kisebb tematikus teremmel bővülünk,

ahol a Living Dream Project csapata elvarázsol titeket

a Harry Potter filmek világába!

7. GeekCon Büfé

11. Étkező

Hot-Dog, hamburger,

Japán nasik, gofri, bubbletea...

8.GeekRoom

Idén egy kisebb tematikus termet hoztunk nektek létre,

ahol a társasjátékoké a főszerep!

9. Mosdók

Mosdók

Bejárat

Jegyértékasítés
Karszalag átadás

Ruhatár