GYIK

Gyakran ismételt kérdések
Gyik

A rendezvényünknek a Ferencvárosi Művelődési Központ (FMK) biztosít helyet.

Cím: Budapest, Haller u. 27, 1096

Részletek itt: https://geekconhungary.hu/helyszin/

Online jegyeddel soron kívűl tudsz bejutni. Az igazoló e-mailt/számlát mutasd be kinyomtatott formában, vagy akár a mobiltelefonod kijelzőjén a kollégánknak, aki ellenőrzi a hitelességét, majd egy belépésre jogosító karszalaggal lát el.

Igen. A helyszínen csak készpénzes fizetés lehetséges. A rendezvényen a beengedés megkönyítését ti is segíthetitek azzal ha kis címletekkel készültök.

A rendezvény ideje alatt szabadon elhagyhatod azt és visszatérhetsz, csak mutasd fel visszatérésedkor a karszalagot a kollégánknak aki továbbenged. A karszalagod épségére neked kell vigyáznod, szakadt, tépett karszalagot nem tudunk elfogadni.

A rendezvény 4 éves kor alatt ingyenesen látogatható.

Nem, de örülünk minden cosplayes vendégnek, viszont jegyet váltani kötelező minden látogatónak. Ha cosplay versenyre jelentkeztél, és ezt visszaigazolták a szervezők akkor a cosplay versenyzők mentesülnek a sorban állás alól, illetve nem kell belépőjegyet váltani! A segítőknek kötelező a jegyváltás, amit szintén a helyszínen vagy elővételesen, itt az oldalon megvásárolhattok!

Nincs lehetőség helyfoglalásra. Érdemes időben elfoglalni az ülőhelyeket, mert hamar megtelik a 311 székkel rendelkező nézőtér.

Csak az arra kijelölt területen.

Természetesen, hiszen aki belép a GeekCon területére és jegyet vált, a házirendben foglaltakat betartja. Feltüntettük azt is, hogy kép és hanganyagok készülnek így aki nem szeretné, hogy kép vagy videó anyag készüljön róla, kerülje a kamerákat!

Természetesen, hozhat bárki magával személyes fogyasztásra, de bent is lesz rá lehetőség. Rendelkezünk büfével. Az aktuális büfékínálatot megtalálod a weboldaunkon.  Ha esetleg valamilyen érzékenységgel (tej, glutén stb..) rendelkezel, érdemes készülnöd saját magadnak étellel, valamint legyen nálunk újratölthető vizes palack, hogy hidratáltak maradjunk. Alkoholtartalmú italokat tilos bevinni a rendezvény területére!

Állatbarát rendezvény vagyunk, de az FMK szabályzata tiltja sajnos.

A látogatók a folyosón található öltözőket használhatják, saját felelősségre! A versenyzők viszont a színpad mögötti öltözőkben fognak öltözni! (A színpad mögött csak a versenyzők tartózkodhatnak!) 

Mi mindig kifejezetten kérjük a rendezvény helyszíntől. Általában szokott lenni.