A GeekCon 4 zsűritagjai

Bemutatjuk a zsűritagjainkat

Starnge Star Cosplay

Bemutatkozás:

Sziasztok, Strange Star vagyok, és számos hobbim közül egy ideje a cosplay az, ami a legjobban foglalkoztat. Általában élőszereplős filmekből szoktam cosplayezni, leginkább a Gyűrűk Ura, a Marvel és Tim Burton filmes világa ihlet meg, de közel áll a szívemhez a Disney is. Az első cosplayes sikereket Aragorn hozta meg a számomra, de fontos szerepet kapnak a cosplayeim közt Johnny Depp karakterei is (többen kifejezetten ezekről ismernek meg). Nagyon fontos számomra, hogy a karaktert ne csak kinézetében, de személyiségében is jól át tudjam adni, a cosplayversenyeknek is épp ezért a színpadi részét szeretem a legjobban.

Thowra

Bemutatkozás:

Sziasztok! Gerzsenyi Róbert vagyok. 2014 óta cosplayezek. Nagyon szeretek original cosplayeket készíteni, szeretem a kihívásokat. Szeretek régi és új cosplayes technikákkal kísérletezni, ismereteimet bővíteni. Tudásommal szívesen segítek más cosplayeseknek. Karaktereimet animékből, filmekből és játékokból választom. Voltam már Marty McFly, original Zelda, original Sailor Pluto, de MIB ügynök is. legutóbb original Yae Mikoként voltam megtalálható a Genshin impactből. Karaktereimmel több versenyen is részt vettem, craftmanship kategóriában. Kiegészítőimnél szeretem feszegetni elektronikai ismereteim határait. Szeretek 3D modellezni, az eredmény az általam tervezett és épített 3D nyomtatón válik kézzelfoghatóvá.

Gorkie

Bemutatkozás:

Sziasztok, Gorkie vagyok, főleg a TikTokról ismerhettek, ahol igyekszem cringe és szórakoztató tartalmakkal boldogítani Titeket. Az első cosplay élményem 2009-ben volt, rengeteg animét néztem, sok nagy kedvencem volt. Majd “felnőtt” koromban eltávolodtam ettől a világtól, próbáltam megfelelni a társadalom elvárásainak és normálisnak lenni (Spolier alert: nem sikerült). Szerencsére a Covid idején rengeteg szabadidőm volt karanténban, felfedeztem a TikTokot, és ott láttam, hogy a Cosplay visszajött (vagy ki sem ment?) a divatba. Nagyon nagy élmény volt a kedvenc karaktereimet látni élőben! 😍 Majd elkészítettem az új első CP-met, Dekut, lencse és paresz nélkül, de attól még nagyon jó élmény volt. Majd megláttam egy spalettás házat Igalon, csináltam egy gyors Levi cp-t-, egy ablaknyitós vidit, ami “””viral””” lett, és hopp, most itt vagyok.

Zolen

Bemutatkozás:

Ipsics Zoltán vagyok, Zolen cosplay, 2011-ben kezdett el foglalkoztatni a cosplay világa, 2014-ben jelentem meg első versenyemen az első cosplayemmel és azóta is szörnyen közel áll hozzám és nagyon szeretem ezt a hobby tevékenységet mívelni. Több hazai és külföldi rendezvényen is voltam már, itthon sok verseny kategóriában jeleskedtem, de úgy érzem mindig van hova fejlődni és egyre kreatívabbnak lenni, miközben jó látni mások tehetségét és hihetetlen munkáit. Jellemzően ‘nagyobb’ páncélos karakterekben találom meg önmagam, őket próbálom meg visszaadni az életben amennyire csak lehetséges.
Hihetetlen megtiszteltetésnek érzem, hogy részét képezhetem egy újabb megmérettetésnek, de most a zsűriző asztal másik oldaláról. kíváncsian várom ki és mivel fog minket elkápráztatni és hogy milyen újdonságokkal vagy jól bevált, de igényes kivitelezésekkel találkozhatunk.